Вила Мая

Вилата

За вилата

Вила Мая е разположена във вилна зона Зора (кв. Делфин), на 50 м от плажа с просторна гледка към морето, 3 км от центъра на курорта и 35 км от град Бургас и на 98 км от летището във Варна. Намира се в непосредствена близост до автобусна спирка, спирка за аквапарка в Несебър, хранителни магазини, барове и заведения.

Построена е през 2008 година. Състои се от една 5-етажна сграда. Предлага настаняване в студиа, апартамента с една и две спални, както и мансарда и икономична стая. 

Всеки един от апартаментите разполага със собствен санитарен възел, баня с душ, тераса, телевизор, безплатен интернет, оборудвана кухня, хладилник, климатик и други. Терасите са с изглед юг, като някои са с гледка към морето.

Осигурени са всички удобства за напълно самостоятелен престой. Вила Мая разполага с лятна градина с беседка и барбекю и сауна. Има възможност да се осигурят места за паркиране на автомобили.

villa maya
villa maya view

Кварталът

Квартал “Делфин” е разположен в най-северната част на к.к. Слънчев бряг. Вила “Мая” граничи с много други семейни хотели. Кварталът е тих, спокоен и в същото време съвсем близо до атрактивните и по-шумни заведения на Слънчев бряг. По този начин кварталът е подходящ за туристи с различни вкусове. Плажът е на 5 минути от Вила “Мая”, автобусната спирка към Слънчев бряг и Несебър и посока Св. Влас е на разстояние от 20 метра. Около вилата има многобройни заведения за хранене и няколко супермаркета.

За нас

Ние сме семейство от Стария Несебър, което посреща гости близо от 40 години, въпреки основните ни занимания като музикант и юрист. Традицията, предадена ни от нашите родители е да посрещаме всеки турист като наш личен гост – и това общуване ни прави щастливи.

Говорими езици: Английски, Руски

villa maya garden