Вила Мая

Регион

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ НА РЕГИОНА

Иракли

irakli

„В България няма друг плаж като Иракли!“ Това казва всеки един от посетителите на Иракли! Всеки се връща отново и отново, за да се докосне до кристално чистата морска вода, до златистите пясъци и безграничната морска шир. Питате се как ще изглежда вашата лятна ваканция в Иракли? Е, бъдете готови да се поддадете на чара на един от най-красивите плажове в България!

Културни забележителности

nessebar old church

Наблизо може да откриете места с богата история. Едни от тях са Свети Влас, биосферния резерват “Камчия” и  град Несебър. В Несебър се намират множество музеи и старинни църкви.

Нос Емине

cape emine

Нос Емине е скален нос на Черноморското крайбрежие на България. Намира се на 79 км южно от Варна, 54 км северно от Бургас и 14 км южно от Обзор. Носът представлява източния край на Старопланинската верига и условно разделя българското Черноморско крайбрежие на Северно и Южно.

Атракции

nessebar aquapark

В Несебър може да намерите най-големия аквапaрк в България – аквапарк Несебър, също така може да посетите Екшън Аквапарк Слънчев Бряг и единствения в България парк с камили – Camel Park Слънчев бряг.